Услуги

Веб дизајн, хостинг и SEO

...дознајте повеќе

Хардвер и софтвер

...дознајте повеќе

Печатење и дизајн

...дознајте повеќе

Кажале за нас

Вебленд.мк ми овозможи полесен и подобар контакт со моите клиенти, а со тоа со леснотија да ја промовирам мојата професија. Ми овозможи преку мојата професија клиентите да бидат поблиску до мене.

БРАВО Вебленд.мк

Весна Блажевска Психолог-психотерапевт

Со Вебленд.мк успевме да преку нивниот дизајн на веб страната на Идеал превоз услугите што ги нудиме полесно до начите клиенти. Се отворивме кон светот и станавме препознатливи. Аранжманите се по достапни, полесно се резервираат. Ние сме задоволни и се радуваме на понатамошната соработка.

Ален Ганиќ Менаџер/Идеал превоз

Новости од светот на ИТ

Кои сме и како да нѐ контактирате

Вебленд.мк како идеја датира уште од далечната 1997. Почна со хардвер, се прошири и со софтвер. Се дружевме и во светот на интернетот како интернет кафе. Патот беше трновит. Требаше да се промовира нова технологија, но трудот се исплатеше. Денес делокругот на Вебленд.мк е веб дизајн, хардвер, софтвер и custom printing.

Можете да не контактирате на телефон 070 364 185 , на емаил info@webland.mk или преку контакт формата на дното од веб страната, за сѐ што ви е потребно за веб дизајн, хардвер, софтвер или принтање на маици, визиткарти или пак шољи.

Каде се наоѓаме